22 Ağustos 2014 Cuma

İngilizce çalışanlara minik bir tavsiye.

Bazen öyle uygulamalar, siteler, kişiler yada bilgilerle karşılaşıyorum ki bunu herkesin bilmesini istiyorum. 
Bu site de onlardan biri, özellikle altyazısız film izleyemiyorsanız yada listeninglerden sıkılıyorsanız bu site en iyi dostunuz olacak. 


Siteye buradan ulaşabilirsiniz. 

Site de eğer isterseniz öncelikli olarak kayıt olmadan misafir olarak katıl seçeneğine tıklayıp daha sonra ana dilinizi seçerek işe başlayabilirsiniz. 

Bu site filmlerden, çizgi filmlerden, şarkılardan, belgesellerden birer cümlelik konuşmaları görüntüsüyle beraber sunuyor, sizde ne demek istediğini aşağı da verilen iki seçenekten hangisi olduğunu bulmaya çalışıyorsunuz. 

Bir konuya bağlı kalınmadığı için başında sizi uzun süre tutması gerekmiyor. Bu benim için en iyi seçilinebilir özelliklerden. 

İngilizce için sizinde favori siteleriniz varsa kesinlikle tavsiyelerinizi beklerim. İngilizce, ne kadar ilerlesem de hala üzerinde çalıştığım bir konu. 

4 yorum :

  1. çok eğlenceli, öyle süper anadilim gibi konuştuğum bir başka dil bilmiyorum, ingilizceyi de işte kullanıyorum ama öyle çok teknik olarak değil daha çok günlük konuşmalar... Siteye kesinlikle üye oluyorum çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  2. Tam yarım saattir kardeşimle kulaklığa yapıştık ve baya kalıp öğrendik,çok yararlı teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim :) eğlenceli yoldan öğrenmek güzel.

      Sil