8 Ağustos 2014 Cuma

İlk adım..

Merhabalar, ben geldim, hoş geldim, mutlu, heyecanlı geldim. Sanırım her blog başlarda böyle başlıyor. Sonra zamanla ilgi azalıyor. Umarım ben öyle olmam. 
Bu blog ile işler nasıl yürüyecek? Bu blogda bir kitap kurdu olarak okuduğum kitapları yorumlarımla, beğendiğim kısım ve alıntılarıyla buraya aktarıcam. 
Özgün olmaya çalışıcam. 
Kitapların yanı sıra, her kişisel blog da olduğu gibi film-dizi-seyahat ve liste bölümleri de içerilecektir. Ama en önemlisi bu blogun bir günlük, bir kendinle konuşma, hayatı olayları anlamaya çalışma, düşünce ve fikir yazıları haline dönüşmesi temennim. 
Ilerde dönüp baktığımda güzel bir günce bırakma isteği. 
En en en önemlisi de 'ben' olabilmesidir. 

Sevgiyle kalın :)

3 yorum :

  1. Haydi bakalım , hayırlı uğurlu olsun. çiçeği burnunda blogunda şimdiden sana başarılar dilerim. aslına bakarsan çok iyi bi noktaya parmak basmışsın. bloglar aynı bi hevesle oluşturulup daha sonra terk edilerek kendi haline bırakılıyor ki bu malesef kader meselesi, hemen hemen tüm bloglarda bu olay yaşanmakta. hayat şartları yada günlük yaşantında iş dönüşü yorgunluklar veya stres vs. sana unutturuyor yapman gereken şeyleri. bunların arasında bloglarda var ne yazıkki. o nedenle eskisi kadar popüleritesini yüksekte tutamıyor. facebook gibi sosyal medya sahaları ortaya çıktığından beri bloglara karşı ilgi iyiden iyiye azaldı. günlük olarak akıllı telefonlardan facebook, twitter yada ona benzer sosyal ağlara entry girilirken bloglar bu konuda iyice dışlanmış durumda kaldı. bu yazmış olduğun ilk yazındaki ümitlerinin ve temennilerinin aksi olmaz umarım. yani blogundan kopmadan içinden geldiğince yazılarını özgün olarak devam etmeni temenni ediyorum. en azından benim gibi olup uzun süre yazı yazmayarak yüzüstü bırakma. burayı kafana göre kendi zevkine göre tasarla yada tasarı yapanlardan yardım al. kısacası kendi içinden geldiği gibi burayı düzenle çünkü burası senin! neyse bu kadar laf kalabalığı yeter çok yazdım. blog serüveninde nice güzel yazılar yazman dileği ile...

    YanıtlaSil
  2. Temennileriniz ve fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım öyle olur :)

    YanıtlaSil
  3. bu arada pasaklının blogunu şans eseri görmüştüm oradan da hoop buraya uçtum, daldan dala, daldan dala yuvarlanıyorum Fenomen "semra teyze" gibi:)

    YanıtlaSil